CASA PARIURILOR

Aplicație Android

Ai nevoie de ajutor? Live Chat
Ai o notificare! Live Chat
Bilet de clasa a II-a, cotă 64.135!!! Legenda spune că românul din Slatina încă numără banii

Bilet de clasa a II-a, cotă 64.135!!! Legenda spune că românul din Slatina încă numără banii

Am zis clasa a doua de școală, nu de CFR. Atât de simplu e biletul câștigător când iei meciurile la rând. Numai 1, X și 2, nicio șansă dublă, niciun ‘peste 2.5’, pauză/final sau alte riscuri. 

Scurt și la obiect. 26 de meciuri pe un ‘fular’ cât Casa, bonus 150% din partea Casei, câștig 122 de mii de lei cu 2 lei miză. Cota s-a oprit la ... atenție mare ... 64.135!!! Asta, într-adevăr, cu 150% (cotă suplimentară 15.00, adică) bonus. Cea mai mare cotă pe bilet a fost 2.05 pe un meci din Țara Galilor (Bala – Newton). În rest, jucătorul Casa din Slatina a avut cotă medie 1.5-1.6/eveniment.

Dintre cele 26 de meciuri, pomenim unele mai tari. Victorie United la Southampton, Liverpool bate Newcastle, Tottenham bate la Nottingham, Arsenal învinge acasă Fulham. Din Spania avem victorie Real la Espanyol, din Italia - Milan învinge Bologna, iar din Portugalia avem 3 meciuri din care 2 victorii în deplasare, Benfica la Boavista și Sporting la Estoril.

Biletul a mai fost populat cu meciuri din Ungaria, Armenia, Finlanda, Slovacia. Nimic din România. Uite fix așa s-au adunat 26 de bucăți + bonus 150%. Unul câte unul meciurile, așa cum vin lucrurile bune-n viață. Totul #casafiebine

Intră și tu pe ofertă în secțiunea fotbal și fă-ți biletul câștigător!

Se trimite biletul…